fbpx

Red Carpet-behandling med Fire and Ice frugtsyrebehandling

Fire and Ice frugtsyrebehandling

Forbedret hudtekstur og reduktion af synligheden af fine linjer og rynker med Fire and Ice frugtsyrebehandling

Døjer du med ujævn hudtekstur, urenheder, fine linker og/eller træt hud? Så kan Fire and Ice være et skridt mod en forbedret hud – helt uden injektionsbehandlinger i form af for eksempel filler og Botox. 

Fire and Ice er en frugtsyrebehandling, som kan hjælpe dig af med urenheder, døde hudceller og synligheden af fine linjer og rynker samt give dig en mere glat og ensartet hud med fornyet styrke. Behandlingen er også kendt som Red Carpet-behandling, fordi de kendte ELSKER den, da du opnår en smuk glød efter din behandling og er klar til dit store arrangement. 

Men hvad er en frugtsyrebehandling egentligt og hvordan virker det?

Frugtsyre er bygget AHA (alfahydroxyacids), som er et samlet begreb for nogle forskellige naturlige syrer, der anvendes i hudpleje. De forskellige syrer, som går ind under betegnelse AHA, kan bruges som kemiske peelinger på forskellige måder og i forskellige grader til at løse forskellige hudproblematikker. 

Ved en frugtsyrebehandling anvendes en kontrolleret koncentration af syrer, som smøres på huden og som fjerner det øverst lag ad døde hudceller. Resultatet af dette er en blødere og mere glat hud, som ser yngre og sundere ud. Koncentrationen af frugtsyre i de profesionelle behandlinger, vi laver hos LuminaLux er højere end det, du vil opleve i de produkter, du kan købe til hjemmebrug. Derfor har vi specialuddannede sygeplejersker til at udføre behandlingen, så du er i trygge og erfarne hænder.

Er behandlingen kun for mennesker med urenheder, fine linjer og rynker?

Svaret er simpelt: Nej. 

I takt med at du bliver ældre, sker der ændringer i kollagen molekylerne – og det samme sker med de elastiske fibre i huden, som mister deres elasticitet og bryder sammen. Når dette sker begynder huden at se slap, grå og træt ud. Dette fremskynder aldringsprocessen; særligt hvis din hud også bliver udsat for solens UVA og UVB stråler, hvilket også er grunden til, at vi anbefaler, at du anvender solcreme med minimum SPF30 året rundt – også om vinteren.

I høje koncentrationer kan frugtsyre penetrere dybere ned i huden, hvor læderhuden (dermis) er. I dette hudlag findes kollagen og elastin fibrene. Jo højere koncentrationen af AHA er, desto dybere trænger syren ned under det øverste hudlad og ned til læderhuden og dermed vil der være større effekt. Med Fire and Ice frugtsyrebehandlingen arbejder vi med den koncentration af frugtsyre, som giver mulighed for at trænge ned til læderhuden. På denne måde forebygger vi at elastinfibrene mister deres elasticitet samtidig med at huden stimuleres til at producere nye elastinfibre. 

Tilbage til Fire and Ice

Fire and Ice er en ansigtsbehandling med frugtsyre designet til professionelt brug, som hurtigt og sikkert sætter gang i fornyelse af din hudoverflade samtidig med at behandlingen udglatter og blødgør din hudtekstur. 

Fire and Ice behandlingen består af 2 masker, som påføres lige efter hinanden: 

#1: den første maske er Fire-masken, som er meget kraftfuld og indeholder bl.a. vitamin B3, vitamin A og aktive antioxidanter. For at holde huden ren, blød og glødende indeholder den første maske sukkerrør-ekstrakt. Denne maske er, som nævnt, kraftfuld og du kan derfor kunne mærke, at masken “arbejder” – derfor må den højest anvendes i 5 minutter, hvorefter den skal vaskes af. 

#2: den anden maske er Ice-masken. Denne maske er en lindrende og fugtgivende maske. Denne maske indeholder bl.a. aloe-vera og hyaluronsyre, som er den mest effektive naturlige fugtbinder, der findes. Hyaluronsyre modarbejder dehydrering i huden og dermed rynker, som kommer heraf. 

Inden behandling med maskerne renses huden grundigt med Cleansing Complex fra iS Clinical, mens du efter behandling med Fire and Ice får smurt din hud ind i sera og cremer fra iS Clinical. 

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi et kurforløb á 3 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. 

Book tid

Book tid til din behandling eller en uforpligtende snak med vores team af kompetente sygeplejersker, som altid er klar til at hjælpe dig. 

DEL GERNE DETTE INDLÆG