fbpx

4 overvejelser, når du vælger kosmetisk klinik 

Skønhedsklinik med erfarne sygeplejersker

Vigtige overvejelser når du vælger skønhedsklinik

Overvejer du din første (eller måske næste) kosmetiske behandling? Men du har lidt svært ved at beslutte dig for hvilken klinik, der er den rigtige? 

Der er mange skønheds klinikker derude – nogle bedre end andre og det er derfor ikke altid nemt at finde den rigtige klinik, når du overvejer en kosmetisk behandling. En kosmetisk behandling, kan have store konsekvenser for en selv, hvis det går galt. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om sygeplejersker inden du træffer et valg om klinik og ikke mindst dit valg af behandler. 

For at gøre processen fra overvejelse til valg af klinik og behandler nemmere for dig, giver vi dig her et overblik over, hvilke overvejelser, du skal gøre dig inden du træffer dit valg: 

#1 Er klinikken registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed? 
I Danmark er det et lovkrav ved nogle kosmetiske behandlinger, at klinikken hvori de udføres samt behandlerne er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette gælder, hvis du eksempelvis ønsker permanent hårfjerning med laser. Det er derfor vigtigt, at vide, om din behandler er registreret til at udføre den ønskede behandling. Du kan undersøge klinikken i autorisationsregistret samt hos Kosmetika , som giver et overblik over registrerede kosmetiske klinikker. 

#2 Har klinikken en ansvarlig læge tilknyttet? 

Tjek altid, om klinikken har en ansvarlig læge tilknyttet – det er et krav hos Styrelsen for Patientsikkerhed, at kosmetiske klinikker med visse behandlinger har en ansvarlig læge tilknyttet. 

#3 Klinikkens ry:

Undersøg klinikkens ry og læs tidligere kunders anmeldelser for på den måde at få et indblik i, hvilken oplevelse andre kunder har med klinikkens behandlinger og service. 

#4 Behandlerne: 

Når du skal vælge din klinik for kosmetiske behandlinger, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken behandler du vælger. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at klinikkens behandlere er erfarne og uddannede sygeplejerske, der er specialiseret indenfor den ønskede behandling. Vi anbefaler til hver en tid, at du vælger en klinik, hvor behandlerne er uddannede sygeplejersker med yderligere specialuddannelse. 

LuminaLux 

Hos LuminaLux er vi naturligvis registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og medlem af Kosmetika – og overholder alle retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger. Vi er desuden medlem af Sikkerhedsforeningen, som er en brancheforening for registrerede kosmetiske klinikker i Danmark. For at være registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, har vi vores ansvarlige læge Ali Tareen. Ali Tareen har 11 års erfaring som læge og er desuden uddannet hudlæge. 

LuminaLux er en kosmetisk klinik, hvor vi sætter en ære i, at alle vores kunder føler sig set, hørt og forkælet, når de møder os i klinikken. Derudover vægter vi moderne og effektivt udstyr højt – det betyder at vores produkter og udstyr alt sammen har dokumenteret effekt. Oplevelsen i klinikken og effekten af vores behandlinger, kan du læse om i vores kunders anmeldelser på Google og Trustpilot . Vil du læse mere, kan du læse om Sonjas oplevelse af klinikken

Hos os er det vigtigt, at alle vores behandlere er uddannet. Ikke bare uddannet i de konkrete behandlinger, vi tilbyder, men uddannede sygeplejersker. Vores behandlere har mellem 6 og 20 års erfaring som sygeplejerske og er naturligvis også uddannede i de behandlinger vi tilbyder – og registreret behandlere hos Styrelsen for Patientsikkerhed. book din gratis konsultation eller kontakt os for mere info. Husk du er altid velkommen til at ringe eller sende en email med dine spørgsmål. vier også til at træffe via facebook eller instagram.

DEL GERNE DETTE INDLÆG