Microneedling med SkinPen 

Stimuler din hud til at regenerere og få en naturlig og ensartet hud med SkinPen microneedling. 
SkinPen microneedling behandling har en dokumenteret effekt på bl.a. ar efter akne, fine linjer og rynker, pigmentforandringer, strækmærker og forstørrede porer

Hos LuminaLux anvender vi SkinPen som microneedling-behandling

Behandlingen er effektiv til at behandle rynker, fine linjer, ar efter akne og andre ujævnheder i huden. Gennem behandling med SkinPen kan du altså opnå en mere jævn hudstruktur, da behandlingen tillader huden at fornye sig selv.

Hvad er microneedling med SkinPen og er det sikkert? 

SkinPen er en microneedling behandling, som er meget effektiv mod bl.a. ar, fine linjer, strækmærker, solskadet hud og pigmentforandringer.

Gennem behandlingen stimuleres kollagen opbygningsprocessen ved at der prikkes tusindvis af små huller i underhuden. Underhuden vil reagere ved at danne nyt kollagen væv – denne proces tager ca. 4 uger.

SkinPen er den første godkendte microneedling-enhed i verden og er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA) med CE-mærke og ISO-certificering. Behandlingen er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet og resten af kroppen efter akne, både sikkert og effektivt.

Behandlingen kan udføres på alle – uanset hudfarve og hudtype og henvender sig til personer fra 18 år og opefter.

Hvad virker SkinPen imod? 

Hvordan foregår behandlingen?

Med SkinPen penetreres huden med tynde nåle i en varierende dybde fra 0,5 mm til 2,5 mm. Nålene stimulerer huden til at danne kollagen, hvorved der opnås resultat gennem en naturlig helingsproces i huden.

De mikroskopiske huller i huden, som laves igangsætter hudens egen produktion af elastin og kollagen, og på den måde stimuleres huden til en naturlig genopbygning.

En guide til din behandling med SkinPen

Ofte stillede spørgsmål om SkinPen

Hvordan virker SkinPen? 

SkinPen bygger på hudens egne evne til at regenerere. Gennem behandlingen udsættes huden for små kontrollerede skader for at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces samtidig med at risikoen for celleskader minimeres. Resultatet af dette vil være en effektiv genopbygning af huden, mens den overordnede struktur forbliver intakt, men forbedres.

De små mikrohuller, som SkinPen laver i huden, får huden til at tro, at den er skadet og den går derfor i gang med en sårhelingsproces. Denne helingsproces, vil forbedre hudens udseende og styrke den.

Hvordan forbereder jeg mig før behandlingen? 

Microneedling med SkinPen kan anvendes på alle hudtyper og på hele kroppen uden særlige hensyn. Det er dog vigtigt, at være opmærksom på, at behandlingen kun kan udføres på intakte områder, uden sår, infektioner eller irritation. Vi anbefaler desuden, at området, du ønsker behandlet er velplejet, da huden i dette tilfælde tager bedre imod behandlingen samt heler hurtigere. 

Hvad gør jeg efter behandlingen? 

Efter behandlingen kan huden være lyserød og irriteret. Den vil føles varm og svidende og minde lidt om en let til moderat solskoldning. Derudover kan du opleve reaktioner efter behandlingen såsom tørhed, ru hud, rødme, afskalning, ubehag, ømhed, en brændende fornemmelse samt stramning i huden. Den brændende i huden går normalt over inden for 2-6 timer, derefter kan huden føles øm, varm og sensitiv. Symptomerne går dog over med tiden. Efter behandlingen skal huden smøres ind i 

 • hydrogel, som er en hyaluronsyre baseret creme i det første døgn
 • herefter smøres huden med Rescue Calming Complex de næste 48 timer 

Disse produkter er inkluderet i prisen og du får dem udleveret efter behandlingen. 

Efter behandlingen skal huden have ro og vi fraråder derfor at du anvender andre hudplejeprodukter og makeup de første 24 timer efter behandlingen. 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af anbefalede behandlinger afhænger af formålet med din behandling. Som udgangspunkt anbefaler vi 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Der kan dog være tilfælde, hvor vi anbefaler flere behandlinger. De kan fx være:

 • Hvis du ønsker hudfornyelse eller opstramning af huden anbefaler vi, at du får mellem 3-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum.
 • Hvis du ønsker at reducere dybere linker og evt. arvæv, anbefaler vi 6 behandlinger.

Du kan med fordel supplere med opfølgende behandlinger  1-2 gange årligt. 

Hvad er fordelene ved behandlingen?
 • Kort nedetid: De fleste kan gå på arbejde allerede dagen efter
 • Sikker behandling: Første FDA-godkendte microneedling-enhed med klinisk dokumenteret effekt 
 • En naturlig løsning: SkinPens mekaniske proces er alsidig og kan bruges året rundt og på alle hudtyper
 • Lav risiko: Hvis man følger sygeplejerskens råd er risiciene ved SkinPen minimale  
 • Meget lidt ubehag ved behandling: Der kan bruges bedøvelsescreme til at mindske eventuelt ubehag under behandling
Hvad er effekten og hvad kan jeg forvente?

SkinPen microneedling arbejder dybt i huden og viser sig gradvist. Effekten er blivende og du vil derfor kunne se en effekt og forbedring med det samme, som er blivende. Samtidig med en blivende her-og-nu-effekt, vil behandlingen også forebygge, at de samme problematikker opstår og forværres i fremtiden. 

Effekten vil vise sig i form af forbedring af bl.a. hudstruktur, reducering af ar og fine linjer. Forbedringen vil især være tydelig ved gentagne behandlinger med SkinPen microneedling og vi anbefaler derfor et forløb på minimum 3 behandling. 

Du kan se priser på behandlingen her, hvor du også kan se vores tilbud på forløb. 

Hvornår kan jeg ikke få behandlingen?

Følgende er årsager til, at du ikke kan godkendes til behandlingen:

 • Historik med modermærkecancer eller hudcancer
 • Tendens til at danne keloid ar
 • Rosacea
 • Graviditet og amning
 • Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
 • Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende medicin)
 • Blødersygdom/hæmofili
 • Epilepsi som ikke er velbehandlet

Parkering

Vores klinik er placeret Søndergade 70,1  (gågaden) 

Der ligger 2 p-huse i gå-afstand, Scandic p-hus & Salling p-hus.

Åbningstider

finder

Salling P-hus

Scandic P-hus

LuminaLux
Søndergade 70, 1
8000 Aarhus C

Find vej via Google maps