Fire and Ice behandling

Giv din hud fornyet glød med en Fire and Ice frugtsyre behandling

Pris

795 kr.

Hvad er Fire and Ice behandling og hvordan virker det?

Fire and Ice ansigtsbehandlingen er udviklet af det eksklusive hudplejemærke iS Clinical. Behandlinger giver synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Med Fire and Ice er et aktivt behandlingssystem, som er udviklet til sikkert og hurtigt at fornye hudoverfladen, udglatte og blødgøre huden samt reducere fine linjer og rynker og samtidigt aktivere cellefornyelsen.

Behandlingen kaldes også en “Red Carpet” behandling, da den har en her-og-nu effekt og du vil allerede efter første behandling kunne se en tydelig effekt. Derudover virker Fire and Ice forebyggende mod tidlig ældning af huden. 

Fire and Ice behandlingen kan udføres hele året og er oplagt dagen før dit store arrangement eller når du bare trænger til lidt selvforkælelse! 

Hvad kan Fire and Ice frugtsyre behandlingen gøre for dig?

 

Behandlingen kan udføres på alle – uanset hudfarve og hudtype og henvender sig til personer fra 18 år og opefter.

En guide til din behandling med Fire and Ice

Ofte stillede spørgsmål om Fire and Ice

Hvad er Fire and Ice?

Fire and Ice er en frugtsyre behandling, som sikkert og hurtigt booster din hud samt reducerer fine linker og udglatter, blødgør huden samtidig med at frugtsyrebehandlingen fremmer cellefornyelse.

Fire and Ice består af en kombination af to terapeutiske masker, som tilsammen udgør et behandlingssystem, der understøtter huden til at gennemgå hudfornyende processer.

Behandlingen består af to masker, hvoraf den første er “Fire-masken” INTENSIVE RESURFACING MASQUE, som er baseret på en klinisk formel og indeholder: Glycolsyre (18 %), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt. Den anden maske “Ice-masken” REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel, som indeholder: Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt.

Hvilke problematikker kan behandlingen målrettes?

Fire and Ice er en oplagt behandling at få, hvis du for eksempel oplever tidlige ældningstegn på din hud. 

Derudover kan behandlingen målrettes: 
› Uren hud/akne
› Fine linjer og rynker
› Ujævn og ru hudstruktur 
› Træt og medtaget hud
› Hyperpigmentering og solskadet hud
› Åbne porer

Behandlingen fremmer desuden cellefornyelse og giver dig en fornyet glød. 

Hvornår kan jeg se resultater?

Resultatet kan ses allerede efter første behandling

Har du tendens til akne eller akne udbrud kan Fire and Ice anvendes som kur jævnligt, da den er effektiv til at holde udbrud nede og på denne måde formindsker du risikoen for ardannelse. Er du uheldig og har allerede fået ar fra akne, kan du med fordel prøve vores behandling med SkinPen microneedling (link til SkinPen microneedling).

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du kan nøjes med en enkelt behandling, men vi anbefaler, at du får 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum for at vedligeholde en flot glød og pænere og mere ensartet hudtone.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager 40 minutter

Parkering

Vores klinik er placeret Søndergade 70,1  (gågaden) 

Der ligger 2 p-huse i gå-afstand, Scandic p-hus & Salling p-hus.

Åbningstider

Luminalux adresse kort

Salling P-hus

Scandic P-hus

LuminaLux
Søndergade 70, 1
8000 Aarhus C

Find vej via Google maps