fbpx

Jasmin, indehaverens tanker bag LuminaLux

Jasmins tanker bag LuminaLux

Tak fordi du tager dig tid til at besøge vores hjemmeside og læse om mine tanker bag LuminaLux

Jeg tror på, at alt, hvad vi foretager os i hverdagen og i livet generelt, begynder med en dybere følelse, som senere manifesterer sig som en tanke. Når vi bliver bevidste om denne følelse, bliver den til en idé og en mission. Det var sådan, jeg blev klar over mit ønske om at gøre en forskel, og det førte til det første skridt i skabelsen af LuminaLux.

Personligt oplever jeg en forbedret selvtillid, når jeg gennemgår behandlinger som laserhårfjerning. Det er en form for selvpleje, hvor jeg tager tid til mig selv midt i hverdagens travlhed. Denne tid handler kun om mig, og det er præcis det, vi hos LuminaLux sætter i fokus: dig, der har valgt at prioritere tid til dig selv.

Vores mission er at sætte dig i centrum og respektere den tid, du har taget ud af din kalender til selvforkælelse.

Vores erfarne sygeplejersker tilbyder personlig rådgivning og sikrer, at du får den rette behandling og vejledning, der passer til dine behov. Vi prioriterer at dele disse værdier internt, fordi det er her, vi virkelig gør en forskel.

“Lumina” betyder “strålende lys”, og hos LuminaLux står det for at skinne lys på din vej, så den tid, du har sat af til dig selv, bliver omsat til luksus-tid.

Jeg er sikker på, at du er i gode hænder, og vi er altid åbne for feedback og konstruktiv kritik. Vores sygeplejersker står altid klar til at hjælpe dig.

Velkommen til LuminaLux.

De bedste hilsner

Jasmins tanker bag luminalux

Jasmin Al-assadi

Founder & Direktør

DEL GERNE DETTE INDLÆG