Vores team

- Et team af kosmetiske sygeplejersker

Velkommen til vores team af erfarne, specialuddannede sygeplejersker, som er klar til at tage imod dig i klinikken. Hos LuminaLux er alle behandlere uddannet sygeplejersker og deler vores tanker og ønsker for klinikken. Vi har alle fokus på pleje og forkælelse af vores kunder og vægter høj faglighed og ærlig rådgivning højt. 

Diana M., uddannet sygeplejerske i vores Team

Kosmetisk sygeplejerske

Hej, mit navn er Diana Malmkvist.

I 2021 blev jeg færdiguddannet sygeplejerske på VIA University College, Campus Aarhus. Samme år tog jeg uddannelsen som kosmetisk sygeplejerske og har siden da arbejdet i den kosmetiske verden.
 
Jeg har to års erfaring som kosmetisk sygeplejerske, hvor jeg blandt andet har arbejdet med permanent hårfjerning med laser. Gennem min erfaring har jeg opnået høj faglighed. Jeg brænder for faget og går meget op i at imødekomme kundens mål og behov, så kunden kan føle sig velinformeret og i trygge hænder igennem hele forløbet.
 
Jeg tror på, at et godt resultat skaber velvære, hvilket er mit mål.
Diana S., uddannet sygeplejerske i vores Team

Kosmetisk sygeplejerske

Hej, mit navn er Diana Solmunde

Jeg har været uddannet sygeplejerske i 6 år og har arbejdet i både senge afsnits, ambulatorier og akutmodtagelser. Jeg har en bred vifte af erfaringer i forskellige specialer herunder gynækologi, mammacancer, psykiatri og nu i det kosmetiske speciale.

Jeg har valgt at skifte til det kosmetiske speciale, fordi det er min drøm og fordi at jeg har en stor passion for hudpleje og skønhedsbehandlinger. Her mener jeg, at jeg kan gøre en forskel for den enkelte, med udgangspunkt i det unikke menneske. Jeg er omhyggelig og detaljeorienteret i mit arbejde og så værner jeg om min faglighed.

Min motivation for at arbejde ved LuminaLux er, at vi deler de samme værdier: tryghed, tid og nærvær. For mig er det grundlaget for en god relation og en god kundeoplevelse.

Jasmin, direktør i vores Team

Direktør

Hej, jeg hedder Jasmin Al-assadi

I juni 2019 blev jeg færdiguddannet med en kandidat i Folkesundhedsvidenskab (Cand.Scient.San.Publ.) fra Aarhus Universitet. Herefter har jeg, gennem de seneste 4 år, arbejdet som udviklingskonsulent og projektleder på sundheds- og ældreområdet. Her har jeg fået solid erfaring med projekt- og procesledelse.

Under mit arbejde på sundheds- og ældreområdet har jeg haft stort fokus på at forbedre vilkår for mennesker, der er udsat (socialt såvel som grundet kognitive eller fysiske udfordringer). Jeg har altid haft stort fokus på at have mennesket i centrum og har gennem mit arbejde mødt mange mennesker af nød – både medarbejdere og borgere. Mit arbejde har givet mig en rygsæk fyldt med ordentlighed, som jeg har et ønske om at tage med i mit møde med de mennesker, jeg vil møde i mit arbejde hos LuminaLux.

Ordentlighed – et begreb jeg er optaget af og som er udgangspunktet for mit arbejde med LuminaLux. Jeg er optaget af at skabe gode og ordentlige vilkår for mine kollegaer i dette lille skønhedsunivers, så vi i fællesskab kan sætte kunden i centrum. LuminaLux skal være et frirum for kvinder og mænd, hvor selvforkælelse og pleje er key-word.

Kosmetisk sygeplejerske i vores team Anna Linde

Kosmetisk sygeplejerske

Hej, jeg hedder Anna Linde

Jeg er en erfaren sygeplejerske med mere end 20 års arbejde både i Danmark og i udlandet. Min baggrund spænder bredt, og jeg har primært arbejdet inden for de kirurgiske specialer, herunder på kirurgiske afdelinger, sårambulatorier og ørenæsehals afdeling. Nu har min karriere ført mig ind i det kosmetiske univers.

Min passion for skønhed og fascinationen af det kosmetiske speciale har altid drevet mig. Jeg brænder for mit arbejde, for at hjælpe vores kunder med at opnå deres skønhedsmål og for at levere effektive og omhyggelige behandlinger samt langvarige resultater. Jeg elsker det, jeg laver, og det betyder meget at se, hvordan selv små forbedringer kan gøre en stor forskel for vores kunder, og hvordan det kan booste deres selvtillid og glæde.