fbpx

Slip for indgroede hår og røde knopper med LuminaLux laser hårfjerning

Slip for indgroede hår og røde knopper efter barbering

Vil du være fri for indgroede hår og røde knopper?

Indgroede hår, røde knopper og bumser – kan du genkende dette? Er du træt af at opleve dem på egen krop, når du barberer dig? Så har vi løsningen på dit problem.

Indgroede hår og de irriterende røde knopper, de medfører, er et problem mange oplever efter barbering. De  kan være ubehagelige, til tider smertefulde og de kan være svære at komme til liv. Men hvorfor opstår de egentligt og hvordan kan du slippe af med dem?

I dette blogindlæg kan du læse meget mere om, hvorfor de opstår og hvad du kan gøre for at slippe helt af med dem.

Hvorfor opstår indgroede hår og røde knopper?

For at forstå hvorfor et indgroet hår opstår, er det først og fremmest vigtigt at forstå, hvad det er. 

Et indgroet hår opstår, når håret vokser ind i huden i stedet for ud af hårsækken. Ofte vil man opleve, at der følger røde knopper med. Disse skyldes irritation og betændelse i hårsækken, når håret vokser tilbage ind i huden.

Årsagerne til irritationen kan være:

  • Barbering: En af de hyppigste årsager til indgroet hår er barbering. Dette skyldes, at vi, ved barbering skærer håret tæt ved huden. Håret kan herved krølle sig tilbage og vokse ind i huden i stedet for ud af huden.
  • Tæt hårvækst: Da hår, ved indgroet hår, vokser tilbage ind i huden, har mennesker med mennesker med krøllet hår eller tæt hårvækst (meget hår) kan have større risiko for at disse opstår. Dette skyldes, at denne type hår lettere kan vokse tilbage ind i huden.
  • Gnidninger: stramt tøj eller gnidning af huden kan også medføre indgroet hår.

Indgroede hår og røde knopper er ikke kun irriterende, men også ubehagelige, da de kan forårsage kløe og smerter. For nogle kan de endda give psykisk ubehag, da de heller ikke pynter på de glatbarberede ben og i bikinilinjen, hvilket kan have en negativ indvirkning på selvværdet og føre til selvbevidsthed eller manglende selvtillid ift. ens udseende. I mere alvorlige tilfælde kan de føre til infektioner eller ardannelse, som kan være sværere at komme af med.

Hvad er løsningen så? 

Svaret er kort: permanent hårfjerning med laser

Med permanent hårfjerning med laser, kan du én gang for alle slippe af med irritationerne efter barbering og anden hårfjerning. Ved permanent hårfjerning med laser destrueres hårsækkene. Ved at fjerne hårene fra roden ved hjælp af laserenergi, forhindres hårene i at vokse tilbage ind i huden.

Permanent hårfjerning med laser fører til en gradvis reduktion af hårvækst og du kan derfor nøjes med færre barberinger til at irritere huden og risikoen for indgroede hår og røde knopper mindskes derfor betydeligt. Efter 4-10 behandlinger vil langt de fleste opleve, at de slipper helt for barbering. 

Permanent hårfjerning med laser giver mulighed for, at man kan opnå glat og hårfri hud.

Hvem kan få behandling med permanent hårfjerning med laser? 

Hos LuminaLux kan alle personer (over 18 år) få permanent hårfjerning med laser – uanset køn. For mange lyder det som en behandling forbeholdt kvinder, men sandheden er, at mange mænd også oplever indgroede hår og røde knopper som følge af (næsten) daglig barbering. 

Mange af vores mandlige kunder får permanent hårfjerning på nakke, hals og ryg, da det typisk er her de barberer sig og der kan opstå irritationer på grund af skjortekraven eller anden gnidning på det barberede område. 

Book en gratis konsultation

Vil du have glat hud og være klar til sommeren? Vil du gerne vide mere om behandlingen? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Ved konsultationen, vil sygeplejersken gennemgå behandlingen og sikre sig, at du er egnet til at få permanent hårfjerning med laser

DEL GERNE DETTE INDLÆG