fbpx

3 tips til god hudpleje efter microneedling med SkinPen? 

God hudpleje efter microneedling med skinpen Jævn og ensartet hud

For at opnår det bedst mulige resultat efter SkinPen er det vigtigt med god hudpleje, men hvad er egentligt god hudpleje efter microneedling med SkinPen?

Vil du have glødende, pæn og ensartet hud? Vil du optimere muligheden for at opnå de bedste resultater efter din behandling med SkinPen microneedling? 

Overvejer du SkinPen microneedling? Måske har du allerede booket din tid? Eller du har fået behandlingen, men ved ikke, hvordan du skal pleje din hud efterfølgende? 

Læs med her og få tips til, hvordan du kan hjælpe din hud gennem god hudpleje efter microneedling med SkinPen, så du kan få jævn og ensartet hud. 

SkinPen bygger på hudens egne evne til at regenerere. Gennem SkinPen udsættes huden for små kontrollerede skader for at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces samtidig med at risikoen for celleskader minimeres. Resultatet af dette vil være en effektiv genopbygning af huden, mens den overordnede struktur forbliver intakt, men forbedres. 

Efter din behandling får du udleveret produkter, som huden skal smøres ind i de første dage

 • hydrogel, som er en hyaluronsyre baseret creme i det første døgn
 • herefter smøres huden med Rescue Calming Complex de næste 48 timer

  For at opnå det bedste resultat og hjælpe din hud med at regenerere, er det vigtigt, at du plejer, passer og ikke mindst forkæler din hud efter behandling. Derfor har vi lavet denne blog, hvor du kan læse om de produkter, vi anbefaler, at du anvender for god hudpleje efter microneedling med SkinPen.  

  #Step 1: Rens 

  Det første step er rens. Også selvom du ikke har brugt makeup. Det er vigtigt at få renset dit ansigt hver dag, så du får renset snavs væk fra huden inden du går videre med din hudplejerutine. 

  Cleansing Complex fra iS Clinical er en let rense-gel er kraftfuld, men samtidig mild nok til selv følsom hud. CLEANSING COMPLEX kombinerer aktive botaniske næringsstoffer, antioxidanter samt mildt eksfolierende ingredienser der både rengør, dybderenser og fugter huden. 

  #Step 2: Serum 

  Et meget vigtigt step i din hudplejerutine er påføring af en serum. Efter SkinPen microneedling behandling er det en god idé at vælge en serum, som er ophelende og booster hudens kollagenproduktion. 

  iS Clinicals Super Serum Advance+ består af en videnskabelig og avanceret klinisk formel, der kombinerer 15% Vitamin C (L-Ascorbinsyre) med Kobber Tripeptid Vækstfaktor, som dramatisk styrker og booster hudens naturlige antioxidant-niveau og kollagenproduktion. Produktet igangsætter ophelende processer, som understøtter den proces, der igangsættes af ved SkinPen microneedling behandling. 

  #Step 3: Creme 

  En god og fugtgivende creme er et absolut must i din hudplejerutine. Og et endnu større must, hvis har fået lavet en SkinPen microneedling behandling. 

  iS Clinical har udviklet en kraftfuld og nærende creme, som indeholder høj koncentration af barrierereparerende ceramider og ekstrakter, der genopbygger, og styrker din hud efter din SkinPen microneedling behandling. På overfladen beroliger den irritationer skabt af eksterne påvirkninger, samtidig med at den stimulerer kollagenproduktionen i de dybereliggende hudlag, så den har en opstrammende effekt på huden. 

  PS. Husk altid din solcreme, som det afsluttende step i morgenrutinen 

  For at beskytte din hud mod pigmentforandringer og aldringstegn er det vigtigt, at du anvender solcreme hver morgen – året rundt! Din hud er desuden ekstra sart efter behandling med SkinPen microneedling, hvorfor det er endnu vigtigere at anvende solcreme. 

  ECLIPSE SPF 50+ fra iS Clinical er en hurtigtabsorberende, beskyttende og vandresistent solcreme, som er lavet til dagligt brug – både vinter og sommer, hvor ture på stranden er på dagsordenen. Solcremen er rig på antioxidanter, og giver en overlegen bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, samtidig med at den er vandresistent. Solcremen fedter ikke og findes i en transparent version eller i en PerfectTint i beige version

  Vores team af kompetente sygeplejersker er altid klart il at hjælpe dig. Kontakt os eller book en tid til en gratis, uforpligtende snak med vores specialuddannede sygeplejersker. 

  DEL GERNE DETTE INDLÆG