fbpx

Sonjas oplevelse med permanent hårfjerning med laser 

Oplelevlse permanent hårfjerning med laser

En oplevelse med permanent hårfjerning med laser

Vil du have en sommer uden at skulle bekymre dig om røde knopper i bikinilinjen og ben der stikker? En sommer, eller nærmere; alle dine somre, hvor du bare kan smide trøjen uden at skulle bekymre dig om uønsket hår på ryggen? 

Sonja var netop træt af bekymringen om røde knopper og kløe i bikinilinjen samt tanken om ikke blot at kunne hoppe i bikinien uden at sikre sig, at kroppen var barberet først; og når kroppen blev barberet kom kløen og derefter de røde knopper… 

“Jeg plejede at fjerne mine hår ved at skrabe dem af, men det gjorde, at de kløede efter 1-2 dage, og når det begyndte at klø, gik der ikke længe før de røde knopper også kom”

Det tog lidt tid før Sonja besluttede sig for, at permanent hårfjerning med laser, var den rette løsning for hende. Hun prøvede først alternative metoder: 

“Jeg begyndte at vokse mine hår, fordi jeg blev træt af al den kløe, men det betød jo i stedet, at hver gang jeg skulle fjerne mine hår, så gjorde det ondt. Jeg var så træt af det, at jeg besluttede, at det er nu: jeg skal gøre det her for mig selv og starte behandlingen med permanent hårfjerning.” 

Sonja fortsætter: 

Og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg skal ikke tænke på om jeg har barberet mig eller vokset mine hår hvergang jeg skal i svømmehallen eller på stranden. Især fordi jeg har et barn, så nogle gange glemmer jeg eller ikke har overskud til at barbere mig”. 

Udover, at Sonja ikke længere behøver at bekymre sig om barbering og hårfjerning inden en tur på stranden eller i svømmehallen og i stedet kan bruge tiden med sit barn, har permanent hårfjerning også betydet, at hun føler sig mere fri i sin egen krop: 

“For eksempel er jeg meget mere tryg ved at vise min krop. Gå med tøj uden ærmer eller bruge en bikini uden at tænke på, at andre kan se knopperne i bikinilinjen. Jeg føler mig mere fri, nu hvor jeg er hårfri og er sluppet af med alle de begrænsende tanker, jeg havde da jeg havde uønsket hår.”

Men det at vælge klinik var ikke helt nemt. Der er mange forskellige klinikker at vælge imellem – og ikke alle lever op til retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed, men Sonja fortæller, at:  

“LuminaLux var meget ny da jeg fandt stedet på nettet. Jeg følte, at det var det rette sted at vælge, da jeg kunne læse at behandlerne er professionelle og er uddannede kosmetiske sygeplejersker.”

Men hvordan har Sonjas oplevelse egentligt været med permanent hårfjerning? Levede op til hendes forventninger? Og hvordan har det været at komme hos LuminaLux? 

Sonja er ikke i tvivl om, at permanent hårfjerning hos LuminaLux er effektiv – hun kunne allerede se en effekt efter første behandling: 

“Det der overraskede mig mest er, at jeg straks kunne se forskel. Efter den første behandling og efter de første hår faldt af, var der slet ikke særlig mange hår, der voksede ud. Efter den første behandling behøvede jeg slet ikke barbere mig igen indtil den næste behandling.” 

“Det bedste jeg kan lide ved LuminaLux er, at man ikke føler man “bare” er endnu en kunde, der skal ind og ud igen. Det at man kan snakke med jer og føle, at man er velkommen gør, at man altid glæder sig til at komme tilbage. Og det er et kæmpe plus med kaffen og juicen”

Hos LuminaLux kommer man ikke til behandling, men til selvforkælelse. 

Sonja har fået 3 behandlinger 

Sonja har indtil videre fået 3 behandlinger. Men hvor mange behandlinger man skal have, afhænger af hårvækst hormoner osv. 

Vi anbefaler typisk mellem 4-10 behandlinger for at opnå tilfredsstillende resultat – der kan herefter være behov for enkelte opfølgende behandlinger. 

Book en gratis konsultation og kom et skridt nærmere en hårfri sommer 

Ønsker du, at få hårfri sommer ligesom Sonja? Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker og hør mere om behandlingen.

DEL GERNE DETTE INDLÆG