fbpx

Efter permanent hårfjerning med laser: Hvordan plejer du din hud bedst? 

hudpleje rutine efter permanent hårfjerning

Husker du at pleje og forkæle dig selv og din hud efter permanent hårfjerning? 

Selvom permanent hårfjerning med laser ikke føles smertefuldt, udsættes huden for en mindre skade ved behandlingen. Det betyder også, at huden kan være særligt sårbar i dagene efter permanent hårfjerning-behandling og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på at få plejet sin hud efter behandlingen. 

Umiddelbart efter behandling med laser kan det behandlede område føles varmt og følsomt. I dette tilfælde kan man med fordel bruge kølende elementer for at mindske ubehaget. 

Det er desuden vigtigt at undgå direkte sollys i 4 uger efter behandling. Dette for at undgå forbrændinger og/eller pigmentændringer. I Danmark er det ikke et stort problem de fleste måneder på året – når man husker at anvende solcreme på min. SPF 30.

Til sidst er det vigtigt at undgå hårfjerning på det behandlede område ved brug af voksning, plukning eller hårfjerningscreme i de første uger efter behandlingen. Dette gælder under hele behandlingsforløbet. Man kan vælge at barbare sig de første uger efter behandling, hvis det er nødvendigt ellers skal man barbere sig 24 timer før hver behandling.  

Hvordan kan du ellers pleje din hud efter behandling? 

For at pleje din hud bedst muligt er det vigtigt at have en god hudpleje rutine. Når du får permanent hårfjerning på kroppen, er det en god idé at anvende en creme, der giver din hud en efterbehandling og herefter en god fugtighedscreme. 

Vi anbefaler at anvende produkter fra iS Clinical, som er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE og består af resultatorienterede og hudoptimerende formler. INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere har designet og skabt produkter, der leverer hurtige, sikre og langsigtede positive resultater.

Efter permanent hårfjerning på kroppen anbefaler vi, at du anvender disse produkter fra iS Clinical: 

   • SHEALD RECOVERY BALM, som er en kraftfuld og nærende crème, som indeholder en høj koncentration af barrierereparerende ceramider og ekstrakter. Sheald Recovery Balm genopbygger, og styrker huden efter den mindre skade, den er blevet udsat for under permanent hårfjerning. På overfladen beroliger den irritationer skabt af eksterne påvirkninger, samtidig med at den stimulerer kollagenproduktionen i de dybereliggende hudlag. Desuden indeholder Sheald Recovery Balm  både kløe- og smertelindrende ingredienser. Kan anvendes af alle hudtyper. 

   • MOISTURIZING COMPLEX, er en god fugtighedscreme, som fugter, beroliger og beskytter huden mod skade fra omgivelserne. Denne rige, botanisk baseret og lette complex skaber en antioxidantrig barriere, der forsegles i huden, og holder på fugten. 

  Hvis du får en behandling i ansigtet anbefaler vi desuden, at du tilføjer Hydra-Cool Serum til din rutine. Denne anvendes efter Sheald Recovery Balm. HYDRA-COOL SERUM er formuleret til at fugte, berolige og afkøle huden. Dette forfriskende serum kombinerer overlegne antioxidanter med essentielle botaniske fugtgivende ingredienser, som er perfekte til at lindre svie efter laser og solskader, sensitiv og sart hud efter hårfjerning eller barbering, samt til at booste huden med fugt. Virker desuden anti-bakteriel. 

  Husk altid en god rens inden du påfører cremer og serum. CLEANSING COMPLEX fra iS Clinical er et perfekt valg! Denne lette og klare rense-gel er kraftfuld, men samtidig mild nok til selv følsom hud. CLEANSING COMPLEX kombinerer aktive botaniske næringsstoffer, antioxidanter samt mildt eksfolierende ingredienser der både rengør, dybderenser og fugter huden.

  Book en tid til en gratis konsultation

  Produkterne fra iS Clinical sælges kun udvalgte steder – hos LuminaLux kan du købe et bredt udvalg af produkterne. Alle vores kollegaer er uddannet hos iS Clinical og kan give dig kompetent og kvalificeret rådgivning i, hvilke produkter, der passer perfekt til dig og din hud. Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker og hør mere om produkterne og få hjælp til at sammensætte den helt rigtige hudpleje rutine for dig.

  DEL GERNE DETTE INDLÆG