fbpx

Permanent hårfjerning for mænd? 

Permanent hårfjerning for mænd Hårfjerning på ryg

Hos LuminaLux er permanent hårfjerning for mænd helt almindeligt

Permanent hårfjerning med laser – det lyder meget som en behandling for kun kvinder… For er det ikke kun kvinder, der kæmper med uønsket hårvækst på kroppen? Vi er ret sikre på, at du allerede selv kender svaret – måske fordi du dagligt barberer dig? 

Selvom du måske tænker, at det er en behandling for kvinder, når du hører ordene permanent hårfjerning med laser, så har mænd i virkeligheden også stor gavn af permanent hårfjerning med laser. 

For mange mænd vil områderne for barbering være andre end for kvinder. Kvinder barberer sig primært på kroppen, mens mange mænd primært barberer sig i ansigtet, halsen eller nakken under en tur ved barberen. Derfor oplever mænd også, at røde knopper, indgroede hår og skræmmer efter barbering er tydeligere, da de ikke kan dække områderne til. 

De røde knopper og irriteret hud opstår fordi barbering er hård for huden. I virkeligheden er det derfor ikke kun tidskrævende for mænd at barbere sig, men også usundt for huden – også selvom det er en del af mange mænds daglige rutine. 

Samtidig døjer mange mænd også med uønsket hårvækst på andre dele af kroppen, såsom ryg, skuldre, bryst m.v. Dette er områder, som nogle gange kan være sværere at barbere end ansigtet, som egentligt kan være lettilgængeligt med en skraber. Ligesom mange kvinder oplever mænd, at huden i disse områder kan blive irriteret som følge af barbering, hvilket kommer til udtryk i form af røde knopper og indgroede hår. 

Selvom mange har en forståelse af, at permanent hårfjerning mest er for kvinder, er det meget almindeligt for mænd at få behandlingen. Ved permanent hårfjerning med laser kan du spare tid i hverdagen, da du slipper for din daglige barbering. Behandlingen kan foretages i ansigtet ligeså vel som på kroppen og behandlingen tager slet ikke så lang tid! 

Hos LuminaLux udfører vi permanent hårfjerning på (næsten) alle dele af kroppen – dette gælder for både mænd og kvinder! 

Kender du ikke særlig meget til permanent hårfjerning med laser, kan vores erfarne sygeplejersker fortælle dig alt, du behøver at vide. 

Book en gratis konsultation

Du kan også booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker, som vil gennemgå behandlingen og sikre sig, at du er egnet til at få permanent hårfjerning med laser. Book en gratis konsultation eller kontakt os på telefonnummer 3014 2029 eller mail kontakt@luminalux.dk 

DEL GERNE DETTE INDLÆG